Voor leerkrachten

Kom nieuwe inspiratie opdoen!

Overal in Noord-Holland vinden jaarlijkse PET-events plaats: promotie-evenementen techniek. Leuke en inspirerende workshops, die zoveel mogelijk aspecten van techniek aanraken. We richten ons daarmee op kinderen uit het primair onderwijs, uit groepen 7 en 8. Ons doel: een lans breken voor techniek, als opstapje voor misschien wel een technische carrière later.

Voor elk talent

We brengen een zo breed mogelijk aanbod van activiteiten uit de zeven werelden van techniek, zodat ieder kind, elk talent wel iets vindt wat leuk is om te doen. Dus kom gezellig met je klas naar een PET-event in de buurt. En wie weet ontdekken kinderen nieuwe talenten, of komen ze op ideeën voor een nieuwe technische ontdekkingsreis.

Voor verdieping

Terwijl de kinderen lekker bezig zijn, krijg je volop gelegenheid om vragen te stellen. Bijvoorbeeld aan standhouders, die bovendien vaak interessante lesbrieven hebben. Ook bieden we gelegenheid om te netwerken en van collega-leerkrachten te leren. Kijk en luister voor jezelf én voor je collega’s en neem alle nieuwtjes en inspiratie mee naar het teamoverleg op school. Heb je na afloop of later op school nog vragen, laat het ons weten!

Wordt vervolgd…

De PET-bijeenkomsten zijn een belangrijke schakel in een breed programma aan doe-activiteiten voor basis- en voortgezet onderwijs. Een praktische manier om techniek zo concreet mogelijk aan te bieden en talent te stimuleren om het beste uit zichzelf te ontwikkelen!

Geïnspireerd?

Meer weten over andere technische doe-programma’s voor het onderwijs? Kijk eens op Techportal.nl. Hier vind je ook een keur aan inspirerende linkjes, filmpjes en lesprogramma’s.

Copyright 2017 © All rights reserved.