Voor bedrijven

Doe mee!

Interesse kweken voor techniek, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Plant zelf het zaadje met een leuke workshop of demonstratie. Hoe kun je als bedrijf bijdragen?

 

Tijdens PET events willen wij leerlingen met allerlei technieken in aanraking laten komen. Leerlingen laten ontdekken en doen in een contextrijke leeromgeving. Alleen met een mooie mix van workshops en demonstraties maken leerlingen goed kennis met de 7 werelden van techniek. En dat lukt alleen met hulp van veel bedrijven!

Workshops

PET events zoekt bedrijven die een workshop willen geven. Het gaat om een denk- of doe-activiteiten die leerlingen prikkelt. Zodat ze ontdekken wat zij leuk vinden. Wil ik met mijn handen werken? In teamverband aan de slag of nadenken en problemen oplossen? In welke technische wereld wil ik werken en wat ga ik dan doen?

Doe mee, en help kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool te kiezen voor techniek. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een relevante workshop. Neem contact op met jouw regionale PET-projectleider.

Andere activiteiten

Heb je geen mogelijkheid om een workshop te verzorgen, maar draag je techniekpromotie wel een warm hart toe? Wil je ons sponsoren? Of een bedrijfslocatie beschikbaar stellen voor het PET Event? Of misschien wel met scholen samenwerken, maar dan rond vmbo, havo / vwo of mbo? Bekijk alle mogelijkheden tot samenwerking op de Techportal.

Voor meer informatie

Bel voor meer informatie ovet PET events met Erik de Mink: 0251 – 491853
Of bel in jouw regio met:
Gerald Bes (A+O Metalektro): 06 – 13.22.09.23
Anton Verlaan(OOM): 06 – 51.99.08.30
Erik Hans Boek (OTIB): 06 – 14.43.78.61
Monique van der Voort (Kon. Metaalunie): 06 – 11.17.08.71

Copyright 2017 © All rights reserved.